Ατζέντες 8cm x 12cm με σκληρό εξώφυλλο και δυνατότητα εκτύπωσης χρυσοτυπίας ή ασημοτυπίας στο εξώφυλλο.

Ατζέντες 8cm x 12cm
με σκληρό εξώφυλλο
και δυνατότητα εκτύπωσης
χρυσοτυπίας ή ασημοτυπίας
στο εξώφυλλο.

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ / ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ / ΣΧΟΛΕΙΑ

Ατζέντα τσέπης 8cm x 12cm

Ατζέντα τσέπης 8cm x 12cm

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ 2016
8Χ12cm / τετραχρωμια / 96 σελίδες
Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες απο 45 σελίδες με τα δικά σας θέματα/πληροφορίες κ.λ.π.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΣΕΠΗΣ (Ατζέντες)

Εβδομαδιαία ημερολόγιο – εορτολόγιο με δυνατότητα πρόσθεσης σελίδων  κατά προτίμηση του πελάτη. Μονόχρωμα/ δίχρωμα στο εσωτερικό και με σκληρό τετράχρωμο εξώφυλλο σε διαστάσεις 7χ12cm/ 8x12cm 10×15 cm και δυνατότητα επιλογής της διάστασης. Με αναφορά της εταιρικής ονομασίας σας σε όλες τις σελίδες και εικονογράφηση της επιλογής σας. (Σελίδες 64-96). Χωρίς περιορισμό ή όριο ποσότητας. Τιμή ανάλογα  της ποσότητας παραγγελίας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥ Α4

14/σέλιδα μηνιαία ημερολόγια με θέματα και εικονογράφηση της επιλογής σας. Εκτύπωση τετραχρωμία, βιβλιοδεσία σπιράλ, χαρτί βαρους 200gr. και πλάτης (πίσω πλευρά) 350gr. Για αντοχή στην ανάρτηση, Χωρίς κανένα όριο στη ποσότητα παραγωγής. Με αναφορά της εταιρικής ονομασίας σας σε όλες τις σελίδες. Τιμή ανάλογα με την ποσότητα.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥ Α3

14/σέλιδα μηνιαία ημερολόγια με θέματα και εικονογράφηση της επιλογής σας. Εκτύπωση τετραχρωμία, βιβλιοδεσία σπιράλ, χαρτί βαρους 200gr. και πλάτης (πίσω πλευρά) 350gr. Για αντοχή στην ανάρτηση, Χωρίς κανένα όριο στη ποσότητα παραγωγής. Με αναφορά της εταιρικής ή της επιθετικής ονομασίας σας σε όλες τις σελίδες. Τιμή ανάλογα την ποσότητα.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΗΜΕΡΟΔΕΙΚΤΗ Α4

Εβδομαδιαία ημερολόγιο – εορτολόγιο με δυνατότητα πρόσθεσης σελίδων  κατά προτίμηση του πελάτη. Μονόχρωμα / δίχρωμα στο εσωτερικό και με σκληρό τετράχρωμο εξώφυλλο. Με αναφορά της εταιρικής ονομασίας σας σε όλες τις σελίδες και εικονογράφηση της επιλογής σας. (Σελίδες 64-96). Χωρίς περιορισμό ή όριο ποσότητας. Τιμή ανάλογα την ποσότητα της παραγγελίας.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε ημεροδείκτη από την αρχή και σε συνεργασία με την επιθυμία του πελάτη.
Επίσης υπάρχουν generic έτοιμα ημερολόγια  Α4 με δυνατότητα εξωφύλλου και οπισθόφυλλου της επιλογής σας.

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Εκτύπωση Ατζέντας για συλλόγους - σχολεία - εταιρείες.

Εκτύπωση Ατζέντας για συλλόγους – σχολεία – εταιρείες.

 

12 Comments on “Ημερολόγια – Ατζέντες”

  1. Καλημέρα,

    Ενδιαφέρομαι για εταιρικές ατζέντες/ημερολόγια (κάθε ημέρα ξεχωριστή σελίδα), με εκτυπωμένο το logo της εταιρείας στο εξώφυλλο-οπισθόφυλλο. Περίπου 100 τεμάχια. Ποιό είναι το κόστος και ο χρόνος παράδοσης;

    Ευχαριστώ
    Νικολέττα Ζώτου

  2. Καλησπέρα,

    Παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώσετε εαν μπορώ να κάνω παραγγελία για 2 ατζεντες – ημερολογια με εξώφυλλο επιλογής μου; Παρακαλώ ενημερώστε με και για την τιμή. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

  3. Θα ηθελα 120 χρωματιστες ατζεντες με λογοτυπο στο εξωφυλλο διαστασεων 8*10εκ. για σχολειο. Ευχαριστω

  4. Καλησπέρα σας,

    Ενδιαφέρομαι για διαφημιστικές ατζέντες για ενα αθλητικό σύλλογο, με εκτυπωμένο το logo της ομάδας στο εξώφυλλο και μια φωτογραφία στο οπισθόφυλλο(τετραχρωμία). Περίπου 100 τεμάχια. Η μακέτα είναι ήδη έτοιμη θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το κόστος και τον χρόνο παράδοσης

    1. Καλησπέρα, καλέστε μας στο 211 8000 541 για λεπτομέρειες.

  5. Ενδιαφέρομαι για εταιρικές ατζέντες/ημερολόγια (κάθε ημέρα ξεχωριστή σελίδα), με εκτυπωμένο το logo της εταιρείας στο εξώφυλλο. 100 τεμάχια. Ποιό είναι το κόστος και ο χρόνος παράδοσης;

    Ευχαριστώ
    Μιχάλης Κωστόπουλος

  6. Θα ηθελα ημερολογια ατζεντες περιπου 10χ15 διαστασεις με εορτολογιο τηλ. αναγκης και το λογοτυπο του συλλογου μας στο εξωφυλλο. Περιπου 400 τεμαχια. Θα ηθελα μια τιμη κατα προσεγγιση

  7. Ενδιαφέρομαι για διαφημιστικές ατζέντες 15 χ21 για ενα αθλητικό σύλλογο, με εκτυπωμένο το logo της ομάδας στο εξώφυλλο και 15 σελιδες προσθετες για διαφημησεις και φωτο…150 τμχ ευχαριστω.

  8. Ενδιαφέρομαι για εταιρικές ατζέντες/ημερολόγια (κάθε εβδομάδα ξεχωριστή σελίδα), με εκτυπωμένο το logo της εταιρείας στο εξώφυλλο. 100 τεμάχια. Ποιό είναι το κόστος και ο χρόνος παράδοσης;

  9. Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι για ημερολόγια αντζέτα , ημερήσια , σε μέγεθος α5 , με εκτύπωση logo και στοιχείων , 100 τεμ. Μπορείτε να μου πείτε κόστος και χρόνο παράδοσης .

  10. Καλημέρα ενδιαφερόμαστε για την εκτύπωση ατζέντας (50τμχ). Μπορείτε να μας ενημερώσει για το κόστος και το χρόνο παράδοσης; ευχαριστώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *